• Jaarlidmaatschap

37.50 EUR

Gewone, individuele leden zijn de leden die de BVVW van oudsher kent. Als individueel lid heeft u recht op:

• stemrecht

Gewone leden betalen € 37,50 per kalenderjaar.

Betaling via iDeal, daarna jaarlijkse verlenging via automatische incasso.

12maanden

• Halfjaar lidmaaschap

19.00 EUR

• stemrecht

Gewone leden betalen € 19,00 per 6 maanden.

Betaling via iDeal, daarna halfjaarlijkse verlenging via automatische incasso.

6maanden

• Donateur

10.00 EUR

Als u de vereniging een warm hart toedraagt, dan kunt u bijdragen door donateur te worden.

Wij houden u frequent op de hoogte van onze activiteiten middels onze nieuwsbrief.

Betaling via iDeal, daarna jaarlijkse verlenging door middel van automatische incasso.

donateur

• Jaarlidmaatschap

37.50 EUR

• stemrecht

Gewone leden betalen € 37,50 per kalenderjaar.

Betaling via iDeal, daarna jaarlijkse verlenging via automatische incasso.

12maanden

• Halfjaar lidmaaschap

19.00 EUR

• stemrecht

Gewone leden betalen € 19,00 per 6 maanden.

Betaling via iDeal, daarna halfjaarlijkse verlenging via automatische incasso.

6maanden

• Donateur